Training & exercise

Last Minute Training!
Dare to Bare!
Het is weer zover! Je wil op het laatste nippertje de laatste 5 kilo's kwijt en alles strak in het vel hebben om een fatsoenlijke verschijning te kunnen maken op het strand!

We hebben een 'kort-in-ieders-leven-in-te-passen' trainings-programmaatje ontworpen voor de drie grootste probleem-plekken: de triceps (achterkant vd bovenarm), de billen/bovenbenen en de buikspieren.
Je bent er in slechts 10 minuten per dag klaar en je zal zeker resultaten bemerken, mits je je aan de instrukties houdt!

Do you dare?!

Dit programma zal de stofwisseling doen verhogen en de drie lichaamsdelen aanpakken. Als je hierbij nog zo aktief mogelijk bent in je dagelijksleven - wandel, fiets, zwem meer - dan zullen de kilo's eraf vliegen. Laat een keer de afstandbediening liggen en loop naar de tv (zoals vroeger!), laat de draadloze telefoon op een plek liggen waar je steeds naar toe moet lopen. Doe een keer handmatig de huishouding! Beweeg meer! Je zult je beter voelen als je in beweging blijft. Als je op kantoor werkt of een zittende baan hebt, loop dan af en toe van je plek af. In plaats van via je computer een fax versturen, loop naar de machine toe. Over een jaar verspreid kan dit je een verschil van 500 km per jaar opleveren!

Voor het meeste effect moet je ook op je voeding letten. Eet voldoende, anders zal de stofwisseling zich vertragen. Eet uitgebalanceerd. Leer voedingslabels ontcijferen. Weet dat 1 gram vet 9 kilocalorie‘n bevat, terwijl 1 gram eiwitten of koolhydraten beide 4 kilocalorie‘n bevatten.
In shape zijn hoeft niet te betekenen dat je urenlang pijn moet lijden in de gym of dat je niet mag eten. In tegendeel. Eet meer en val af. Beweeg met regelmaat op een effici‘nte manier en voel je je goed.


Last Minute Programma.


Hoeveel herhalingen?
Maak zoveel herhalingen per oefening als je kunt. Je zal op een gegeven moment bemerken dat de desbetreffende spier als zeer moe en brandend zal aanvoelen. Probeer nog drie herhalin-gen te maken en dan stoppen. Rust 90 seconden en doe nog een serie!


Schema voorbeelden

Ma Warm-up, triceps, rek
Di Warm-up, billen/bovenbenen, rek
Wo Warm-up, buikspieren
Do Warm-up, triceps, rek
Vr Warm-up, billen/bovenbenen, rek
Za Warm-up, buikspieren
0f

Ma Warm-up, triceps, billen/bovenbenen, rek
Wo Warm-up, billen/bovenbenen, buik, rek
Vr/Za Warm-up, triceps, billen/bovenbenen, buik, rek


Terug naar boven